Korein Kinderplein, KSS en Versfelt slaan handen verder ineen!

Korein Kinderplein en Versfelt werken al een aantal jaren samen waar het gaat om verhuizingen voor de verschillende Kinderpleinen.

Medio juli 2015 hebben Korein Kinderplein, KSS en Versfelt de mogelijkheden besproken ten aanzien van het online beheren van inventaris / voorraad, dat door Korein zelf beheerd en opgeslagen werd.

Online platform
Gezamenlijk hebben we gekeken naar de wensen en behoeften vanuit Korein Kinderplein en zijn we een nieuw online platform gaan bouwen waarin alle goederen op nummer en met foto staan opgenomen en waar meerdere gebruikers tegelijk gebruik van kunnen maken.

Procesondersteuning
Voor de procesondersteuning in dit traject hebben partijen de bedrijfskundige inkoopexpertise van KSS ingezet. Dit heeft geleid tot een soepele aanbesteding en succesvolle contractvorming. Daarnaast is gebruik gemaakt van de logistieke expertise en de brede praktijkervaring welke KSS zich na jarenlange ervaring in kinderopvang en onderwijs eigen heeft gemaakt.

Efficiëntie en kostenbesparing
Versfelt heeft eind 2015 alle opslaglocaties van Korein Kinderplein leeggehaald en alle goederen overgebracht naar de opslag van Versfelt in Eindhoven. Niet alleen konden hierdoor de huidige opslaglocaties worden opgezegd maar nu is er overzicht en duidelijkheid wat er in voorraad staat.
Op aanvraag worden de goederen weer afgeleverd.
Dit alles levert een kostenbesparing op voor Korein Kinderplein.

Eindresultaat
Het eindresultaat mag er zijn ! Zo’n 120 vestigingen kunnen nu 24/7 inloggen op het online platform en daar al hun goederen bekijken aan de hand van foto’s. Tevens kan alle informatie over het product terug gevonden worden (merk, type, kleur, maten, gewichten etc.) en kunnen deze besteld worden.

Een mooi product, een mooie samenwerking !

Mevrouw Vivian van de Ven (Directeur Korein Kinderplein) : “De samenwerking is goed en soepel verlopen en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het geeft ons een duidelijk inzicht in de goederen die we hebben en het geeft onze vestigingen flexibiliteit in de beschikking hierover. Daarnaast is het een duidelijk besparing van onze kosten”.

 

Versfelt Worldwide
International Movers & Packers

Park Forum 1119
5657 HK Eindhoven